Pazar, Mart 10

Ana Sayfaya ve Kilit Ekranına Telefon Tuşlarınızı Eklemek


Android işletim sistemi özelleştirmelere son derece açık yapısıyla her zaman yeni ve ilginç şeyler yapabilmenizi sağlıyor.
dialer2Örnek mi? Simple Dialer Widget adı verilen basituygulama ile telefonunuzun ana ekrandan hatta kilit ekranından dahi telefon araması yapabiliyorsunuz.
Tek yapmanız gereken Google Play Store’danSimple Dialer Widget uygulamasını indirmek, elbette ücretsiz olarak, daha sonra telefonunuzda göreceğiniz widget‘ı ana ekranpaneline sürükleyip bırakmak. Ölçüsünü dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz, özelleştirilebilir ve full fonksiyonlu bir tuş takımını istediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz.
Basit uygulama size ana ekrandan telefon araması yapma imkanı sağlarken aynı zamanda, cevapsız aramalar, kontak listesi gibi düzenlenebilir seçenekler sunuyor.
Android 4.2 seviyesinde bir cihazınız varsa, uygulamayı kilit ekranına taşımanız mümkün. Kilit ekranından gri bir artı işaretini görünceye değin sağa kaydırarak ilerleyin, artı işaretine basın ve Simple Dialer Widget eklentisini seçin. Kilit ekranı uygulaması da Ana ekran ile aynı özelliklere sahip, telefonunuza şifre girip kilidini açmaya gerek kalmadan arama yapabilir, cevapsız aramaları görüntüleyebilir, rehberinizdeki kayıtlı kontaklarınızı kullanabilirsiniz.
Elbette kilit ekranına bu özelliği eklemekle, telefonunuzu kullanan herhangi bir kişinin şifre girmeden arama yapmasına olanak sağlıyorsunuz, bu nedenle kilit ekranına taşımak konusunu tekrar düşünmekte fayda var.
Google Play‘den uygulamayı ücretsiz olarak indirmek için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder