Cuma, Kasım 22

Galaxy Note 3 ve Note 2 Temassız Komut Kalem Penceresine Sınırsız Komut Ekleme



Galaxy Note 3 ile gelen Temassız Komut (Air command) seçeneklerinden Kalem Penceresi’nde kalem ile ekran üzerinde açılır pencereler yaratarak bu pencerelerde belirli uygulamaları çalıştırabiliyorsunuz. Bu sayede aynı anda birden fazla uygulamayı kullanma şansınız oluyor. Orjinal Samsung romlarında Kalem Penceresi kısmında Samsung’un izin verdiği belirli uygulamaları çalıştırabiliyorsunuz. Ancak yapacağınız bir kaç işlem ile telefonunuzda yüklü olan istediğiniz uygulamaları pencere içinde çalıştırabilirsiniz.


Kalem Penceresi’nde sınırsız uygulama çalıştırmak için cihazınızda Root yetkisi olmalı ve Pen Window Manager uygulamasını yüklemeniz gerekeli.
BURADAN Pen Window Manager uygulamasını cihazınıza indirin ve kurun. Kurduktan sonra çalıştırın ve ilk çalışmada Root yetkisini isteyecek, yetkiyi verdikten sonra uygulama üzerinde telefonunuzda yüklü olan uygulamalar listelenecek burada Kalem Penceresi’nde kullanmak istediğiniz uygulamaları seçin. Seçtikten sonra hemen alttaki disket simgesine basarak seçiminizi kaydedin ve yanındaki daire simgesine basarak telefonunuzu yeniden başlatın. Telefonunuz açıldığında seçtiğiniz uygulamalar artık Kalem Penceresi içine eklenmiş olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder